9 maj 2024 kom det valpar hos oss!

Pawpalett Koskenkorva (Svart) Mojito Dream (Svart/Vit) är föräldrar!


15 april var vi och tog ultraljud på Pawpalett Koskenkorva, japp det var ett gäng i magen 5+ trodde Vetten ;) Ni som har fått valpar att det vet man riktigt aldrig hur många som kommer ut...Det blev 8 stycken =)


Pappa till valparna är Mojito Dream vår vackra norska gutt. Alla som träffar honom blir dökära. Han är löjligt trevlig och tror att han väger ca 5 kilo - sitter gärna i knäet. 


Han är redan pappa till 9 underbara raringar i Norge.


Har ni Parti färgad Storpudel på önskelistan under 2024? Eller 2025? Inga problem, det kommer födas. Om inte denna kull är intressant kommer en till senare och förmodligen en 2025. Samt att jag eventuellt lånar ut hanar.


Så är man då intresserad skriv och berätta hur en hund får det hos er?

Så tar vi det därifrån <3


Jag har bara några ord jag vill tillägga... När ni skall köpa er en valp. En valp som blir en hund och kommer vara en del av er familj i upp mot 15 år. Välj då vänligen uppfödare med. Jag har haft supertur och ren och skär jäkla otur. Importerar gör jag ALDRIG igen utanför Norden. Helt galet vad mycket fel det kan bli... (Såklart finns det bra med men jag har misslyckats 3!! gånger) Det största problemet är att deras system för höftledsröntgen och armledsröntgen kan vara korrupt. Du kan köpa resultat! Det funkar ju inte i Norden. Vill tipsa om Sverige, Norge, Finland och även Danmark där de tänker lika, och man kan få ha möjlighet att träffa föräldrarna och syskon.


Jag vet inte hur ni tänker men jag vill kunna ha kontakt med mina "uppfödare" och definitivt valpköpare. Springer definitivt inte ner mina valpköpare. Men blir ärligt glad när de skickar bilder, smsar eller ringer. Då har jag lyckats att förklara att jag finns där =)


På mitt arbete får jag inte ha mobil... Så ber er maila i första hand.


Jag har absolut 0,0 eller NOLL utställningskrav på mina valpar! Vill ni ställa ut så självklart men jag kan inte finnas där på det jag vill, då jag inte kan någonting om utställningsklippningar, och väldigt lite om själva utställningen. De gånger jag har ställt har jag fått hjälp. Alltså inte själv klippt eller sprungit i ringen. Så har ni bra kunskap själva <3 Eller i er bekantskapskrets så absolut - kör! Jag är allergisk och har svårt för borstning, föning och själva badet. Så jag rakar ner mina, men glöm aldrig att all allergi är individuell =) Blir själaglad om ni HD röntgar dock. Kramizar i mazzizar


pawpalett@gmail.com